Menü

Ügyfélszolgálat

+36 (70) 314 9095

 

Haladó Vitorlás Oktatás

Amennyiben Ön már rendelkezik alapfokú vitorlás ismeretekkel, esetleg vitorlás jogosítvánnyal, azonban szeretné magát tovább képezni, úgy szívesen segítünk ebben Önnek.

Keressen minket bizalommal! Hívjon vagy írjon most!

Legyen szó kishajós vagy nagyhajós képzésről, azt egyedi vagy csoportos oktatás keretében is megtudjuk valósítani.

Miben tudunk konkrétan segíteni?

Hajókezelés, manőverek, kikötés tökéletesítése. Meteorológiai ismeretek bővítése hazai tavakra adoptálva. Illetve amennyiben tudja, nevezze meg Ön mire van szüksége a magabiztosabb vitorlázásához, mi pedig segítjük Önt ennek magvalósításában. Amennyiben szeretné tudni jelenleg a tudása milyen szinten áll, segítünk ezt Önnek felmérni és ha igényt tart rá, segítjük tudását a szükséges pontokon tovább csiszolni.

Hívjon vagy írjon most!

Tudásomhoz, életstílusomhoz milyen hajót válasszak?

A vitorlás jogosítvány megszerzését követően sokunk szeretné az élményt egy saját hajó vásárlásával magasabb szintre emelni. Ez a döntés új kérdések tucatjait nyithatja meg. Tudásomhoz milyen hajót válasszak? Sportos vagy inkább túrázásra alkalmas hajót vegyek? Legyen benne wc, fürdőszoba, ágy vagy ezekre nincs is szükségem? Szeretném kivinni néha vagy rendszeresen a családomat, barátaimat ehhez milyen típus a megfelelő? Érdemes egyáltalán hajót vennem, ha 10 napot tudok biztosan vízen tölteni évente? Mennyibe kerülnek a kikötői díjak illetve tudok egyáltalán kikötőhelyet szerezni? A kérdések újabb kérdéseket generálnak. Felmérve igényeit, tudását szívesen segítünk a hajóvásárlást megkönnyíteni. Hívjon vagy írjon most!

Jelentkezni emailben tud. Kérjük adja meg a jelentkezéshez nevét és telefonszámát
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hozzászólások
Nincsenek hozzászólások a bejegyzéshez