Ügyfélszolgálat

+36 (70) 314 9095

 

Deboti Blog

Belvízi kedvtelési jogosítvány megszerzésére sokan kínálnak lehetőséget. De mi alapján válasszunk? Akár motorcsónakra, akár vitorlás hajóra szeretne motorcsónak jogosítványt vagy vitorlás jogosítványt fontos szempont lehet........ És itt a tanfolyam lényege. Mi is lehet a fontos szempont?

Fontos szempont hogy hol fogjuk a jogosítványunkat használni.

Legtöbben a vitorlás jogosítványukat a Balatonon használják. Ők teszik ki a mai vitorlázó társadalom 95 százalékát. Adódik a kérdés. Ha a Balatonon fogok hajózni miért nem a Balatonon szerzem a jogosítványomat? Hiszen maga a vizsgára való felkészülés, a vizsga is már azon a tavon folyik, ahol jó lenne a későbbiekben már gyakorlattal rendelkeznem. Annak, aki a Balatonon szeretne később vitorlázni, logikus lépés lenne itt szerezni jogosítványát. Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Budapest vonatkozásában Balatonkenese van a legközelebb, adódik, hogy a vizivizsga csapatát, azaz a Debotit válasszam.

Költségek.

A tanfolyam alap díja és a hatósági díjak amikkel biztosan számolnunk kell. Jó ha tudjuk, hogy minden elbukott vizsga további 18.000 forintba fog kerülni számunkra. A legegyszerűbb tehát olyan képzőhelyet választani, ahol magas a sikeres vizsgák aránya. Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza körzetből a viizivizsga.hu képzőhelyek könnyen elérhetőek. Balatonkenese a legközelebbi ilyen hely. A leutazással nemcsak időt, de költséget is megspórolunk.

Rugalmasság.

Ha lehet otthonról tanulni vagy ha lehet bárhonnan tanulni egy laptop, tablet, telefon segítségével, akkor miért ne ezt tennénk? Miért ülnénk be egy tanterembe, ha egy rugalmas tanulással időt, pénzt és energiát tudunk spórolni. A vizivizsga.hu távoktatásos, online képzése mindezt a rugalmasságot biztosítja.

Gyakorlati tapasztalaT.

Ha lehet, válasszunk olyan képzőhelyet, ahol az oktatók szeretik és magas színvonalon csinálják és tanítják a vitorlázást. A Deboti mögött 40 év oktatói tapasztalat áll számos magyar bajnoki győzelemmel, és nemzetközi sikerrel. Miért ne olyanoktól tanuljuk a sportot, akik a maximumot tudják átadni, bármikor felsegítve minket egy következő lépcsőfokra. Balatonkenesén a vizivizsga.hu lehet ilyen szempontból is a mi választásunk.